Archives

Arrows’81 RS 1 – Hoofddorp RS 1

Wedstrijdverslag Arrows’81 RS1 – Hoofddorp RS1

Precies om 20:30 uur ging de wedstrijd tussen Arrows’81 en Hoofddorp van start in de Topsportcentrum Rotterdam. Arrows’81 had de jumpball gewonnen en maakte de eerste punten van de wedstrijd. Arrows’81 had een duidelijk plan namelijk Hoofddorp volledig onder druk zetten. Na enkele aanpassingen in de aanval en toegepaste wissels waren de gewenste resultaten duidelijker te zien. Desondanks wist Hoofddorp op sommige momenten door de verdediging van Arrows’81 heen te komen en een paar mooie punten in de bucket te maken.

In de tweede kwart wist Arrows’81 de verdediging nog verder aan te scherpen. Het score verloop was duidelijk in het voordeel van Arrows’81. Hoofddorp had in de tweede kwart 5 punten gescoord tov de 20 gescoorde punten van Arrows’81.

De derde kwart en vierde kwart waren in het teken van “meer variaties in de aanval Arrows’81” en ervoor zorgen dat de toegepaste verdediging optimaal bleef. Een grote compliment aan de bankspelers van Arrows’81. Hun inbreng en felheid was zodanig goed verzorgd dat na een omschakeling van verdediging naar aanval, grotendeels in een mooie score resulteerde.

De derde kwart eindigde in een 22 – 9 score in het voordeel van Arrows’81 waarbij de vierde kwart in een 11 – 10 score in het voordeel van Arrows’81.

Eindstand: Arrows’81 67 – Hoofddorp 37

De topscorers voor Arrows’81 waren: Joost Morsinkhof met 26 punten en Pieter van Dijk met 14 punten.

De topscorers voor Hoofddorp waren: Hein Peneux en Evelien van Leeuwen met beiden 10 punten.

De eerst volgende wedstrijd van Arrows’81 is aanstaande zondag 22 januari om 14:30 tegen DOV in Leeuwaarden.